Pot, ki me spomni, da vinska fontana tudi obstaja

Zelo pogosto se peljem mimo, kjer je postavljena vinska fontana in prav vedno si rečem, da bom enkrat šla tja. Pa mi še nikoli ni uspelo. Vedno imam popolnoma druge opravke, ko grem tam mimo in nam časa, da bi se ustavila. Nikoli si pa ne vzamem časa, da bi prav namensko šla tja. Iskreno nekaj dni po tem, ko se peljem mimo, pozabim na to, da vinska fontana obstaja in seveda si ne naredim nobenega načrta za to. 

 

Pot, ki me spomni, da vinska fontana tudi obstajaPrijateljica mi je rekla, da si morda tega v resnici niti ne želim, ampak res ni tako. Zelo imam rada vino, le toliko stvari imam vedo, da si premalokrat vzamem čas za to, da naredim kaj, v čemer uživam. Res bi si pa lahko velikokrat vzela časa zase. Nekateri nismo vedno najboljši v tem, da uživamo v življenju, in jaz sem ena izmed teh. Sem bolje ena izmed tistih, ki dela in pozabi nase, potem imam pa obdobje, ko zelo veliko uživam. Potem se pa to ponovno spremeni v delo. In sedaj je ravno takšno obdobje, da vinska fontana nikakor ne bo prišla na vrsto, pa si lahko že tako želim, ker imam ves fokus na delu. Ko bo ta projekt, ki ga imam zaključen, se pa zna zgoditi, da bo za nagrado šla končno pogledat, kakšna je vinska fontana, mimo katere se redno vozim. Čas bi bil vsekakor idealen. Do takrat je pa vsekakor še kar nekaj časa in bo morala vinska fontana še malce počakati. Na srečo pa vsekakor ne bom popolnoma pozabila nanjo, ker se vsaj enkrat na dva tedna peljem mimo. Velikokrat tudi enkrat na teden. 

Mislim, da skoraj ne poznam osebe, ki mi ne more vsaj ene izkušnje povedati o tem, kako je videti vinska fontana od blizu, saj so skoraj vsi znanci, prijatelji in sorodniki bili vsaj enkrat tam.