Salonarji polepšajo vsak ženski gleženj in nogo

Ženska lepota, kaj je to? Kaj pomeni, da je ženska lepa? Meni predvsem to, da je ženstvena in sigurno so salonarji tisti, ki naredijo žensko ženstveno. Sam pravim, da je vsaka ženska lahko lepa, ni važno kakšne postave, kakšne so njene obrazne poteze, pomembno je, da se ima rada in da se počuti ženstveno.

Včasih, ko gledam po televiziji kakšne modne revije in vidim različne ženske, ki jim salonarji, obleke in make up krasijo njihovo podobo, vidim kako različne so si in vse so lepe. Vedno mi je bilo všeč, če se je ženska spoštovala, to se enostavno vidi, če se ženska v svojem telesu dobro počuti, to enostavno izžareva in je lepa, seveda make up, obleka ali salonarji pripomorejo k lepoti, vendar prvo je, da je ženska ženstvena.

Kako škoda mi je kašne ženske, ko hodi tako fantovsko in se ne obnaša kot ženska, takoj izgubi to lepoto in ne izžareva kar bi lahko. Ne bom rekel, da morajo biti v ženski omari sami salonarji in da mora vedno nositi obleke, to sploh ni res, vseeno je lahko lepa, športno oblečena in urejena, samo da se počuti lepa, da se ima rada. No to mislim da je bistvo ženske lepote, da se ima rada, točno takšna kot je. Danes je že ogromno lepotnih operacij in ženske so obsedene s tem po nepotrebnem, marsikatera, ki se ne počuti lepa prej, se tudi po operaciji čez nekaj časa ne počuti lepa.

Najlepše je, da najde tisti občutek sreče v sebi, da je točno takšna kot je najlepša, da ne potrebuje popravkov, da so salonarji tisti, ki so dvignejo in jo naredijo kot princeso, gospo, lepo žensko.

Je, pa res, da salonarji naredijo lepo žensko nogo in prav tako lep gleženj in stopalo, to pa je seveda všeč večini moškim, nič se ne bodo moški pritoževali nad vami, če bodo v omari eni salonarji več, če jih boste le nosile.